CHATEAU PINEAU

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 139 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Chateau Pineau. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 19:36 Ik schrijf niet gemakkelijk een review, maar het eten was weer zo lekker en goed verzorgd, dat de kok absoluut een pluim verdiend.
22 sep 2022 om 8:53 Eten was lekker zoals altijd en zoals altijd waren ze vroeger dan opgegeven! zeker een aanrader!
19 sep 2022 om 20:24 Prima zoals altijd!!
18 sep 2022 om 19:26 Heerlijke hamburgers
2 sep 2022 om 7:48 Super!
1 aug 2022 om 7:49 Zeer vlotte bestelling. Lekkere pizza’s! Ik miste wel 4 formaggi in het assortiment.
30 jul 2022 om 9:22 Bijna een uur later dan gezegd, dus 2uur na de bestelling, kregen we ons eten pas en er stond bij de info dat we een gratis fles cola kregen als we boven de 35 euro bestelde. Deze hebben we niet gekregen.
21 jul 2022 om 19:19 Lekker eten, stipt bezorgd en tegen een goede prijs. De pineau burger is zeker het proberen waard!
17 jul 2022 om 21:38 Top! Snel en warm geleverd! Allemaal top gerechten
14 jul 2022 om 12:40 Super lekkere pizza’s ! En top bezorging :) Altijd heel tevreden !!
14 jul 2022 om 3:44 Zeer lekker! Voor herhaling vatbaar!
5 jul 2022 om 21:22 Puree was met veel brokken en had rare smaak, scampispies was gefrituurde garnaal die nog half rauw was. Broodjes waren wel lekker. Vriendelijke bezorger.